<p>Finder du ikke umiddelbart ønske- eller drømmebilen i vores aktuelle lagerliste over salgs- og leasingbiler, så kontakt os alligevel. Vi har til stadighed en mængde spændende, nyindkøbte biler på vej hjem til forretningerne - og det kunne jo være, at ønskebilen var blandt disse?<br /><br />Alternativt så har vi via vores internationale samarbejdspartnere mulighed for hurtigt at fremskaffe biler fra stort set hele Europa - så det vil være yderst sjældent (nærmest aldrig), at vi ikke kan efterkomme et bilønske fra en kunde.<br /><br />Kontakt os og hør nærmere om, hvad vi kan gøre for dig som kunde hos CARLOUNGE.</p> <p><strong>VI FÅR DIG UD AT KØRE - BILLIGERE OG BEDRE</strong></p> Skip to the content

Vi finder DRØMMEBILEN

Finder du ikke umiddelbart ønske- eller drømmebilen i vores aktuelle lagerliste over salgs- og leasingbiler, så kontakt os alligevel. Vi har til stadighed en mængde spændende, nyindkøbte biler på vej hjem til forretningerne - og det kunne jo være, at ønskebilen var blandt disse?

Alternativt så har vi via vores internationale samarbejdspartnere mulighed for hurtigt at fremskaffe biler fra stort set hele Europa - så det vil være yderst sjældent (nærmest aldrig), at vi ikke kan efterkomme et bilønske fra en kunde.

Kontakt os og hør nærmere om, hvad vi kan gøre for dig som kunde hos CARLOUNGE.

VI FÅR DIG UD AT KØRE - BILLIGERE OG BEDRE

COVID 19 opdatering.

CARLOUNGE udstilling holder kun åbent efter aftale, grundet COVID 19. Vi er på telefonerne og besvarer mails som vi plejer. Vi står altid klar til at finde DIN drømmebil!