<p>CARLOUNGE finder du nu i Viby v/Aarhus, hvor vi åbnede i 2019. Vi bor midt i "bil-distriktet", og har allerede fået stor bevågenhed fra det århusianske hjemmepublikum og erhvervsliv.</p> <p>Adressen er: <br /><br /><strong>CARLOUNGE</strong>, Jens Juuls Vej 28, 8260 Viby J.</p> <p>Hovednr. 71 200 900</p> <p>Mail: info@carlounge.dk  <br /><br />I afdelingen finder du Allan og Michael, der begge ser frem til, at besvare alle dine bilrelaterede spørgsmål - og få dig ud at køre i en unik CARLOUNGE-bil. Det er billigere end du tror!</p> <p>Forretningen er beliggende ved siden af det store Bosch Car Service Center, og der er parkering lige udenfor døren.</p> Skip to the content

CARLOUNGE finder du naturligvis i Aarhus

CARLOUNGE finder du nu i Viby v/Aarhus, hvor vi åbnede i 2019. Vi bor midt i "bil-distriktet", og har allerede fået stor bevågenhed fra det århusianske hjemmepublikum og erhvervsliv.

Adressen er: 

CARLOUNGE, Jens Juuls Vej 28, 8260 Viby J.

Hovednr. 71 200 900

Mail: info@carlounge.dk  

I afdelingen finder du Allan og Michael, der begge ser frem til, at besvare alle dine bilrelaterede spørgsmål - og få dig ud at køre i en unik CARLOUNGE-bil. Det er billigere end du tror!

Forretningen er beliggende ved siden af det store Bosch Car Service Center, og der er parkering lige udenfor døren.

Hvor meget er din bil værd?

Vidste du det?

CARLOUNGE har åbnet en afdeling i Viby