<p><strong>Flexleasing</strong></p> <p>I dag vælger mange flexleasing, når de køber en bil med et par år på bagen. Du kan selv vælge leasingperiodens længde, men en flexleasingaftale over mindst 12 måneder er typisk økonomisk attraktiv.</p> <p>Flexleasing går i al sin enkelthed ud på, at du leaser et køretøj uden afgift og herefter betaler registreringsafgiften drypvis over det antal måneder, som du ønsker at benytte bilen.</p> <p>Fordelen ved den løsning er, at du opnår et væsentligt mindre værditab end ved en bil med fuld afgift. Det er alene bilens metalpris og ikke prisen inkl. afgift, du afskriver på. Samtidig har du den fordel, at du står med en bil uden afgift, når leasingperioden er slut. Det giver dig langt bedre muligheder for at afhænde bilen igen. – Det kan vi fortælle dig mere om, når du kigger forbi Car Lounge.</p> <p><strong>Splitleasing - også kendt som deleleasing</strong><br />Her kan du spare penge ved beskatning af fri bil – og hvem kunne ikke tænke sig at slippe billigere i skat ved kørsel i firmabil? Skal den nyindkøbte bil f.eks. anvendes både til privat- og erhvervsmæssig kørsel, kan vi tilbyde dig splitleasing.</p> <p>Denne leasingform er fordelagtig, hvis din private kørsel ikke overstiger en andel på 40 %. Jo større erhvervsmæssig andel, jo bedre bliver aftalen for dig.</p> <p>Der laves to separate leasingkontrakter – en til brugeren og en til virksomheden. Alle omkostninger fordeles til virksomheden og brugeren privat på baggrund af fordelingen mellem privat og erhvervsmæssigt brug. Det er derfor vigtigt, at du overvejer, hvor meget du kører privat og for firmaet, inden du vælger leasingmodel.</p> <p>Alle biler fra Car Lounge leveres med elektronisk kørebog og GPS, der gør det let at holde styr på fordelingen af kørslen.</p> <p>For dig, der har et begrænset kørselsbehov privat, er splitleasing en unik mulighed for at få drømmebilen.</p> <p>KOM IND OG TAL MED OS OM DE ATTRAKTIVE MULIGHEDER FOR LEASING - VI RÅDGIVER GERNE!</p> Skip to the content

Leasing & billån

Flexleasing

I dag vælger mange flexleasing, når de køber en bil med et par år på bagen. Du kan selv vælge leasingperiodens længde, men en flexleasingaftale over mindst 12 måneder er typisk økonomisk attraktiv.

Flexleasing går i al sin enkelthed ud på, at du leaser et køretøj uden afgift og herefter betaler registreringsafgiften drypvis over det antal måneder, som du ønsker at benytte bilen.

Fordelen ved den løsning er, at du opnår et væsentligt mindre værditab end ved en bil med fuld afgift. Det er alene bilens metalpris og ikke prisen inkl. afgift, du afskriver på. Samtidig har du den fordel, at du står med en bil uden afgift, når leasingperioden er slut. Det giver dig langt bedre muligheder for at afhænde bilen igen. – Det kan vi fortælle dig mere om, når du kigger forbi Car Lounge.

Splitleasing - også kendt som deleleasing
Her kan du spare penge ved beskatning af fri bil – og hvem kunne ikke tænke sig at slippe billigere i skat ved kørsel i firmabil? Skal den nyindkøbte bil f.eks. anvendes både til privat- og erhvervsmæssig kørsel, kan vi tilbyde dig splitleasing.

Denne leasingform er fordelagtig, hvis din private kørsel ikke overstiger en andel på 40 %. Jo større erhvervsmæssig andel, jo bedre bliver aftalen for dig.

Der laves to separate leasingkontrakter – en til brugeren og en til virksomheden. Alle omkostninger fordeles til virksomheden og brugeren privat på baggrund af fordelingen mellem privat og erhvervsmæssigt brug. Det er derfor vigtigt, at du overvejer, hvor meget du kører privat og for firmaet, inden du vælger leasingmodel.

Alle biler fra Car Lounge leveres med elektronisk kørebog og GPS, der gør det let at holde styr på fordelingen af kørslen.

For dig, der har et begrænset kørselsbehov privat, er splitleasing en unik mulighed for at få drømmebilen.

KOM IND OG TAL MED OS OM DE ATTRAKTIVE MULIGHEDER FOR LEASING - VI RÅDGIVER GERNE!

Hvor meget er din bil værd?

COVID 19 opdatering.

CARLOUNGE udstilling holder kun åbent efter aftale, grundet COVID 19. Vi er på telefonerne og besvarer mails som vi plejer. Vi står altid klar til at finde DIN drømmebil!