CARLOUNGE Silkeborg

Hovedafdelingen

Vores hovedkontor er beliggende i Silkeborg, hvor vi startede i et lækkert showroom i en af de smukke, historiske bygninger på Papirfabrikken i hjertet af Silkeborg, men allerede i 2017 var vi vokset ud af lokalerne og fandt i stedet de nuværende lokaler på Bredhøjvej 25, Silkeborg - lige ud til den trafikerede Ringvej og tæt på motorvejen. 

Der vil altid være et godt udvalg af biler i showroomet, men er din nye bil ikke blandt dem, så lad os sætte os ned og skitsere den bil, vi skal finde til dig. Her er også plads til afslappet snak om løst og fast, de sidste nye tiltag i bilbranchen, og vi har altid kaffe på kanden.

Der vil altid være et godt udvalg af biler i showroomet, men er din nye bil ikke blandt dem, så lad os sætte os ned og skitsere den bil, vi skal finde til dig. Her er også plads til afslappet snak om løst og fast, de sidste nye tiltag i bilbranchen og der er altid kaffe på kanden.

Adresse

Bredhøjvej 25
8600 Silkeborg
info@carlounge.dk
Tlf.: 71 200 900

Få realiseret drømmen - billeasing

Hos CARLOUNGE kan vi hjælpe dig med at realisere drømmen, og nyde godt af leasing-fordelene som privat- eller erhvervskunde.

Se biler