Når du køber bil til privat brug

Vi er koblet direkte op til bl.a. Santander Consumer Bank og AL Finans, hvor vi sammen kan lave en finansieringsmodel, der passer til din økonomi og ønsker. Du kan med det samme få kendskab til rente, udbetalingens størrelse, løbetid og ikke mindst den månedlige ydelse.

Du kan vælge enten fast eller variabel rente alt efter temperament. Vi gennemgår fordele og ulemper med dig.

Udbetalingen vil typisk være 20%, men bilerne kan også finansieres uden udbetaling. Vi tager naturligvis alle biler - uanset alder og stand - i bytte og byttebilen kan indgå som udbetaling.

Fordele ved finansiering via CARLOUNGE

  • Vi rådgiver dig om den finansieringsform, der passer bedst til din økonomi og ønsker
  • Ofte lavere rente end i pengeinstitutter
  • Car Lounge klarer papirarbejdet for dig

Leasing som finansieringsmulighed
Du har også mulighed for at vælge at lease din nye bil, og her hjælper vi også med at finde frem til den leasingmodel, der passer bedst til dig:

  • Ønsker du selv at stå med restværdien efter udløb af leasingperioden eller ønsker du, at vi sammen med leasingsselskabet står for dette? 
  • Løbetid
  • Anslået kørselsbehov i km…

Det er spørgsmål som disse, vi besvarer sammen, så du får en personlig, individuelt tilpasset aftale, der gør dig tryg og sikrer dig mod økonomiske overraskelser.

Hos Car Lounge hjælper vi dig med at få finansieret dit bilkøb hos nøje udvalgte finansieringsselskaber, hvis du ønsker det.

Få realiseret drømmen - billeasing

Hos CARLOUNGE kan vi hjælpe dig med at realisere drømmen, og nyde godt af leasing-fordelene som privat- eller erhvervskunde.

Se biler